OncoLokaal

OncoLokaal is het regionale oncologiezorgnetwerk voor Eemland.

OncoLokaal maakt medische, paramedische en aanvullende oncologische zorg in de regio zichtbaar en vindbaar voor patiënten en zorgverleners. OncoLokaal stimuleert samenwerking op lokaal niveau. Zo draagt OncoLokaal bij aan verdere verbetering van oncologische zorg. De stem van de patiënt is vertegenwoordigd in de patiëntenadviesraad van OncoLokaal.

Kanker zorgt direct voor ingrijpende veranderingen in het leven van patiënten en naasten. Oncologische zorg gaat voor OncoLokaal niet alleen om overleven van ziekte, maar ook over kwaliteit van leven tijdens en na kanker: goede fysieke conditie, meedoen in de maatschappij, dagelijks functioneren, mentaal gezond zijn en zingeving.

OncoLokaal werkt samen met regionale zorgaanbieders zoals Meander Medisch Centrum, de Huisartsenvereniging Eemland, lokale oncologienetwerken en zorgverleners. OncoLokaal is verbonden aan het Netwerk Zorg voor Mensen met Kanker en IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland).  Tevens zijn we opgenomen in de samenwerking van Samen Sterker https://samensterkereemland.nl/

De getoonde zorgverleners van OncoLokaal op deze pagina voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Verwijsgids Kanker. Op de website van OncoLokaal vindt u alle zorgverleners die bij dit netwerk zijn aangesloten.

 

 

 

Categorie├źn